L`Kaffa / twitter.com/Victorius_Prime

Як передає кореспондент УНІАН, представники закладу закрилися зсередини, а депутати, які стоять біля входу, викликали поліцію, щоб мати змогу зайти всередину приміщення.

Читайте такожУ Будинку профспілок, де минулого року заживо згоріли десятки людей, відкривають караоке (фото, відео)

Народний депутат Борислав Береза заявив: “Тут в будівлі київських профспілок знаходиться заклад L'Kafa Café, який тут знаходяться незаконно з декількох причин. У цього закладу немає договору на оренду приміщення. По-друге, також відсутні документи на реконструкцію будівлі”.

Відео дня

Крім того, біля входу в кафе перебуває юрист від адміністрації Будинку профспілок, яка стверджує, що L'Kafa Café розміщується у будівлі законно.

Народні депутати заявили, що хочуть дізнатися, на яких підставах в Будинку профспілок знаходиться приватний заклад громадського харчування. Також вони бажають дізнатися, хто надав дозвіл на відкриття в будівлі, яка перебуває на реконструкції, кафе. Вони зазначають, що реконструкція будівлі не завершена, і тому тут не повинно бути жодних закладів громадського харчування. Також депутати дізнаються, хто має прибуток від того, що в будівлі, де загинули люди під час Революції Гідності, відкрито приватне кафе.

Біля кафе також перебувають народні депутати від фракції “Самопоміч” Єгор Соболєв та Семен Семенченко, від фракції “Батьківщина” - Ігор Луценко, позафракційний депутат Володимир Парасюк та інші.

Раніше повідомлялося, що кафе на Хрещатику ще не відкрилося. У той же час на офіційному сайті мережі є анонс вечірки 30 жовтня під назвою "Gold Friday".

У програмі - бармен-шоу і караоке

А в групі компанії в соцмережі Вконтакте є фотозвіт про проведену вечірку.