Байден / Фото УНИАН

Успіх України в боротьбі з агресією Росії матиме наслідок для всього світу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це віце-президент США Джозеф Байден заявив сьогодні під час виступу з трибуни Верховної Ради України.

«Кожна людина має право, щоб до неї гідно ставилися. І це те, чого стосувалася ваша молода Революція Гідності», - заявив він.

Відео дня

За словами Байдена, весь світ спостерігає за Україною.

Читайте такожБайден пояснив, чому зміни до Конституції не є підривом суверенітету України

«Це озвучило нові і вічні ідеї для того, щоб об’єднати людей по всьому світу. Я був в майже кожному куточку цього світу. Мабуть, є дуже мало країн, в яких я не був. Цілий світ спостерігає за Вами - це факт. Тому що вони сподіваються, що Ваш успіх у боротьбі проти невмолимої безжалісної агресії Росії буде матиме наслідок для них, а також ваша боротьба проти «ракової пухлини» корупції», - наголосив Байден.

«Обидві ці битви підтримуються американським народом, а також ваші сусіди, які зацікавлені у вашому демократичному успіху. Усі дивляться за вами, якщо ви цього не виконаєте, якщо ваш експеримент провалиться. Всі люди у світі вас підтримують, тому що так багато залежить від того, щоб ви досягли успіху і надзвичайно важливо, щоб агресори по всьому світу зрозуміли, що вони не можуть змусити використанням танків, зброї гасити мрії і бажання народу», - зауважив Байден.