Яценюк / Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНАН, про це сказав представник президента у Верховній Раді Степан Кубів після зустрічі лідерів фракцій і груп з президентом України Петром Порошенком.

«Прем’єр-міністр сказав, що він готовий подати у відставку, але його політична сила вимагає те, що вони повинні побачити: перше - кандидатуру (нового прем’єра - УНІАН). Друге - програму (дій нового уряду - УНІАН). Третє - склад (нового - УНІАН) уряду», - заявив він.

Читайте такожПрезидент та голови фракцій домовились знайти вихід із політичної кризи на цьому тижні - НФ

Відео дня

«Відбулася гаряча дискусія. Кожна політична сила запропонувала свою позицію. В результаті президент сказав, що парламент та демократичні фракції повинні взяти на себе відповідальність щодо формування нової проєвропейської коаліції на базі демократичних сил», - додав Кубів.

Як повідомляв УНІАН, раніше нардеп Олег Ляшко повідомив, що прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав умови, за яких він нібито піде у відставку. Ляшко наголосив, що "жодні кадрові питання не обговорювалися і в тому числі не обговорювались прізвища кандидатур на посаду прем’єр-міністра".