касько / Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на брифінгу в Києві.

«Що я можу сказати: все, що написано в тих документах, які мені намагалися вручити, але до кінця не вручили, не відповідає дійсності, це все є необґрунтовано та сфабриковано ГПУ», - заявив Касько.

Читайте такожАдвокат Каська стверджує, що колишньому заступникові Шокіна не вручили підозру

Відео дня

«При цьому люди, які виступають від імені ГПУ, використовують ті неправдиві дані для маніпуляції. Більше того, вони збираються оприлюднювати якісь дані на сайті, незважаючи на те, що це є таємницею досудового розслідування. Тим самим, я вважаю, що єдиною метою цього розслідування є моя дискредитація», - зауважив Касько.

Як повідомляв УНІАН, 15 лютого Касько заявив, що вирішив звільнитися з Генеральної прокуратури через незгоду з діями керівництва відомства.

За даними ЗМІ, 10 квітня пізно ввечері біля столичного театру імені Івана Франка Каську невідомі зачитали підозру у вчиненні злочину.

У Генеральній прокуратурі заявили, що Каську повідомлено про підозру у шахрайстві в особливо великих розмірах та у використанні завідомо підробленого документа. Йому інкримінуються правопорушення, передбачені ч. 4 ст. 190 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. За твердженням ГПУ, про підозру повідомлено з дотриманням усіх передбачених законом прав підозрюваного, а також з урахуванням перебування Каська у статусі адвоката. У зв'язку з цим підозру підписано заступником генпрокурора. «Касько підозрюється у придбанні права на майно шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в особливо великих розмірах, а також у використанні завідомо підробленого документа», - йдеться у повідомленні ГПУ.