Народний депутат Богуслаєв під час роботи цього парламенту жодного разу не був на засіданні комітету, а

Як передає кореспондент УНІАН, про це Тетерук повідомив на брифінгу.

Він наголосив, що деякі закиди, що нібито комітет переслідує народного депутата України Надію Савченко, не відповідають дійсності.

Читайте також"Правильне рішення": Ляшко прокоментував ініціативу виключити Савченко з комітету з нацбезпеки

Відео дня

За його словами, учора комітет також обговорив питання щодо можливості виключення зі своїх лав Богуслаєва й Льовочкіна. Він підкреслив, що це питання планується розглянути на одному з найближчих засідань комітету.

Він наголосив, що народний депутат Богуслаєв під час роботи цього парламенту жодного разу не був на засіданні комітету, а «пан Льовочкін був усього декілька разів».

Тетерук підкреслив, що «всі народні депутати, які вболівають за те, щоби вести прямі перемовини з терористами, щоб усунути Росію, як країну-агресора, від відповідальності за військові дії, усі ці народні депутати будуть мати належну оцінку й негайну дію нашого комітету».

Як відомо, Тетерук є членом комітету ВР із питань національної безпеки й оборони.

Як повідомляв УНІАН, 18 січня стало відомо, що комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони буде рекомендувати розглянути у сесійній залі парламенту проект постанови про виключення народного депутата Надії Савченко з цього комітету.