Як повідомила голова НАЗК Наталя Корчак на своїй сторінці у Facebook, з посиланням на відкриту інформацію Президентського інавгураційного комітету США, у листі зазначається, що подорож до Вашингтона і участь у церемонії виголошення клятви, могли коштувати одній особі від 25 тис. до 1 млн. доларів.

Корчак зазначила, що чимало було розмов про неостанніх людей в державі, які персонально взяли участь в інавгурації нового американського президента. Зокрема, піднімались питання яким коштом були здійснені подорожі, про походження коштів на поїздку та про необхідність перевірки подорожей окремих осіб на відповідність до антикорупційного законодавства.

Відео дня

Читайте такожЗа інавгурацією Трампа спостерігали понад 30 мільйонів глядачів – соціологи

Як повідомляв УНІАН, Данилюк заявив, що ініціює звернення до антикорупційних органів для розслідування діяльності голови ДФС, зокрема й факту його перебування на інавгурації президента США Дональда Трампа в січні цього року у Вашингтоні.

Голова ДФС Роман Насіров заявляв, що був присутній 20 січня на інавгурації президента США Дональда Трампа на запрошення своїх колишніх колег.

«Так, я є прихильником (Трампа – УНІАН). Був у відпустці у США, цікаво було подивитися таку велику подію в світі на сьогодні. Хобі, намагаюся за цим стежити. Мене запросили колишні колеги по роботі», – сказав Насіров.

За його словами, квиток на захід обійшовся йому приблизно в 200-300 доларів.