Ілюстрація / REUTERS

Низка депутатів Європарламенту виступають за посилення санкцій проти РФ через зухвале невиконання Кремлем Мінських домовленостей.

Про це йшлося під час зустрічі заступника глави МЗС України Олени Зеркаль та заступника голови комітету Верховної Ради України з європейської інтеграції Марії Іонової з членами Європарламенту, повідомляє МЗС України у Facebook.

Читайте такожПрем'єр Данії вважає за необхідне продовжувати міжнародний тиск на Росію

Відео дня

У рамках зустрічі із головами комітету Європарламенту у закордонних справах Девідом МакАллістером та делегації ЄП в парламентському комітеті Асоціації Україна-ЄС (ПКА) Даріушем Росаті, постійний доповідач щодо України комітету ЄП у закордонних справах Міхаель Галєр, співпрезидент Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ від Європарламенту Ребекка Гармс та представники неформальної групи в ЄП «Друзі європейської України» підтвердили необхідність посилення санкцій проти Росії за зухвале невиконання Кремлем Мінських домовленостей.

«Всіма співрозмовниками також було висловлено підтримку Україні на шляху імплементації реформ», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, президент України Петро Порошенко заявляв, що у ЄС готові продовжити санкції проти Росії, якщо вона не припинить вогонь.