До паралменту направили лише одне подання про позбавлення недоторканності / Фото УНІАН

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повернув Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі на доопрацювання подання на зняття недоторканності з депутатів Андрія Лозового (фракція Радикальної партії) та Євгена Дейдея (фракція "Народного фронту").

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган у Facebook.

"Вивчивши матеріали трьох подань на народних депутатів в частині фактажу, сьогодні було прийнято рішення направити до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова", - повідомила вона.

Відео дня

Читайте такожУ НАБУ прокоментували подання ГПУ на трьох депутатів: кажуть, що розслідують тільки справи Лозового та Дейдея

"Ще два подання на нардепів Лозового та Дейдея генпрокурор Юрій Луценко повернув до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на доопрацювання", - наголосила Сарган.

Як повідомляв УНІАН, подання до ВР на зняття недоторканності з депутатів Лозового, Дейдея та Бобова було підготовлене 19 травня.

"В ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП та НАБУ до Верховної Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим. 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим. 2 КК України) та Андрія Лозового ( ст. 212, 368 прим. 2 КК України)", - заявляв Луценко.