Гройсман звернувся до мера Львова з приводу сміттєвої кризи / фото УНІАН

Прем'єр Володимир Гройсман розкритикував мера Львова Андрія Садового за неспроможність самотужки вирішити проблему накопичення сміття в місті.

Про це він заявив на засіданні Кабміну в середу, коментуючи прохання Львова оголосити місто зоною надзвичайної екологічної ситуації, передає «Українська правда».

"Будь ласка, не шукай крайніх, а візьми і зроби, і продемонструй, як це треба робити для всієї країни. Бо робити винними тих, хто до цього не має жодного відношення – це, як мінімум, несправедливо, нечесно і не по-лідерські", - наголосив голова уряду, звертаючись до мера Львова, якого не було на засіданні Кабінету міністрів.

Відео дня

Читайте такожУ Львівській міськраді заявляють, що місто щодня витрачає на сміття 800 тисяч гривень

Як повідомляв УНІАН, над головним входом до львівської ратуші з'явився великий банер-звернення до президента Петра Порошенка і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з вимогою припинити сміттєву блокаду Львова.

Виготовлення банера вартістю 2 тис. грн, за інформацією місцевих ЗМІ, оплатив особисто міський голова Львова Андрій Садовий.

Напередодні Львівська влада звернулась до Кабінету міністрів з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.