Як повідомляв УНІАН,  керівник Секретаріату Кабінету Міністрів Сергій Льовочкін має намір подати до суду на заступника головного редактора газети «Дзеркало тижня» Юлію Мостову. Він вимагатиме вибачення, півмільйона гривень і спростування інформації, викладеної у статті «Ще раз про дешевий сир».

«Я хочу відзначити три моменти, - сказала в коментарі«Телекритиці» Юлія Мостова. – По-перше, джерела «Дзеркала тижня» є надійними і прозорими, а наші мотиви продиктовані не лише щирістю, яку поставив під сумнів пан Льовочкін, але й небайдужістю до питань енергетичної безпеки моєї, - я наголошую, моєї, - країни.

 По-друге, користуючись власним адмінресурсом, пан Льовочкін може переконати суд у тому, що під час створення «Росукренерго» нічого про нього не знав, і взагалі брав участь у всесвітніх змаганнях із сумо. Але весь причетний до газового бізнесу політикум знає, що це не так.

Відео дня

 По-третє, людині зі статками Сергія Льовочкіна не треба чекати на рішення суду, щоб допомогти дитячій лікарні. Хай не піариться,  а допомагає вже зараз. Можливо, тоді йому вдасться зробити для цієї лікарні стільки ж, скільки у своїй сфері вже зробило «Дзеркало тижня».