Мірошниченко розкрив деталі

За його словами, про це ще раніше йшлося на засіданні Ради фракції Партії регіонів та говорив лідер фракції Олександр Єфремов.

"Що стосується позачергової сесії парламенту, то з цього приводу вже була заява лідера нашої фракції Олександра Сергійовича Єфремова", - цитує слова Мірошниченка Українська правда.

"Кабінет міністрів готував низку законопроектів, і на момент, коли був пленарний тиждень, їх ще не передали до парламенту. У зв'язку з цим, КМУ нам анонсував, що можливо, потрібно буде ці термінові документи розглянути", - зазначив "регіонал".

Відео дня

"Щоб перерва в роботі не стала перешкодою у прийнятті важливих питань, ми готові зібратися і попрацювати. Тим більше, що демагогії багато у нас, а справ іноді не вистачає. Особливо важливих рішень, які потрібні для реалізації низки економічних і соціальних реформ", - сказав представник президента в парламенті.

"Сьогодні я ще не можу коментувати, чи буде ця позачергова сесія. Але чи готові ми зібратися і обговорювати ці питання - так, наша фракція готова. Як тільки буде готовий Кабінет міністрів, відбудеться попереднє засідання комітетів, тоді ми будемо приймати рішення", - сказав Мірошниченко.

За попередніми даними, на 31 липня може бути призначений з’їзд об’єднаної опозиції.