Яценюк розповів про

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на засіданні Верховної Ради.

За словами А.Яценюка, “між комуністами і Партією регіонів таємна угода - ви нам дайте включити в порядок скасування пенсійної реформи, а потім з вами почнемо голосувати”.

На тему: Томенко оцінив креативність Партії регіонів

Відео дня

“Ми готові на те, щоб прийняти цю так звану вашу гру. Тому що ця гра ваша вузькополітична, але результатом цієї гри повинно стати скасування ганебної пенсійної реформи”, - наголосив А.Яценюк.

Водночас він закликав проголосувати у першому читанні та одразу в цілому законопроект опозиції про скасування пенсійної реформи, яким “відновлюються усі права пенсіонерів”.

У відповідь голова фракції КПУ Петро Симоненко звинуватив опозицію у тому, що саме 40 членів фракцій “Наша Україна” і “Батьківщина” у парламенті попереднього скликання підтримали пенсійну реформу.

За словами П.Симоненка, дана ситуація свідчить, “скільки облич у них сьогодні справді є, і хто це рядиться в ісусів чергових”.

А.Яценюк на це відповів, що пенсійна реформа була “схвалена і подана урядом прем’єр-міністра України Миколи Азарова, який був повністю підтриманий голосами комуністів”.

“Ви 90 років брешете. Ну коли ви перестанете це робити і гроші у Партії регіонів брати?”, - запитав А.Яценюк, звертаючись до фракції КПУ.