Азаров

Уряд України реалізує комплекс оперативних і стратегічних заходів щодо забезпечення реальних можливостей соціального та професійного становлення студентської молоді.

Про це йдеться у привітанні прем'єр-міністра України Миколи Азарова з нагоди Міжнародного дня студента, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Як зазначив прем’єр-міністр, Міжнародний день студента асоціюється з молодістю, романтикою та радістю і має особливе значення як символ об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному і політичному житті держави. «Студентство є рушійною силою соціальних процесів, саме ви будуватимете майбутнє України», - зауважив Азаров, звертаючись до студентської молоді.

Відео дня

На тему: Азаров: студенти мають навчитися думати

Він наголосив, що йому «приємно сьогодні констатувати зростання попиту на якісну вищу освіту, яка має вивести наш інтелектуальний і виробничий потенціал на світовий ринок високих технологій і, як наслідок, утворити новий інтелектуальний контур країни, що включатиме комплекс “наука – освіта – виробництво”».

Азаров побажав студентам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів.