В Одессе активисты заблокировали выезд войск / Думская, Максим Болдин

Як повідомили УНІАН у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, в Малиновський райвідділ Одеси надійшло повідомлення від керівництва військової частини 3012 ВВ МВС України про те, що за місцем їх дислокації в Одесі по вулиці Миколи Боровського зібралася група громадян і припаркований автомобіль.

Автомобіль, як заявили у відділі, обмежував рух транспорту на в'їзді і виїзді з території військової частини.

«Дії правопорушників заважали виконанню військовослужбовцями поставлених перед ними повсякденних завдань по забезпеченню охорони громадського порядку та консульських представництв», - повідомили у відділі.

Відео дня

Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.296 (хуліганство) та ч.1 ст.279 (блокування транспортних комунікацій) КК України.

Триває досудове розслідування.

Читайте такожЛьвівські активісти другу добу блокують виїзд Беркута в Київ

Як повідомляв УНІАН, в Одесі з 20 січня активісти місцевого Евромайдана блокують відправку солдатів внутрішніх військ, відряджених до Києва.

Вчора у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області з посиланням на командувача управління Південного територіального командування внутрішніх військ МВС України генерал-майора Ігоря Плахуту заявили, що відправка військовослужбовців з Одеси в Київ не планувалася.