Соболєв спростував інформацію про домовленості з Росією

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів про те, що є інформація, відповідно до якої українська влада готує мирову угоду з Росією, подібну до угоди 21 лютого, але без участі Віктора Януковича, котрою передбачається створення у ВР коаліції з ПР і відмова від проведення дострокових парламентських виборів.

Соболєв наголосив: “Це не відповідає дійсності”. 

“Більше того, всі переговори, які відбулися в рамках коаліції, підтверджують, що ми залишаємось на позиції, що по завершенню президентських виборів і встановлення результатів виборів Президента України, які повинні відбутися 25 травня 2014 року і ніяка інша дата не обговорюється в коаліції, повинні бути негайно ухвалені рішення щодо проведення парламентських виборів”, - наголосив Соболєв.

Відео дня

Читайте такожПР і КПУ не виганяють однопартійців, які підтримують відокремлення Криму - Соболєв

Як відомо, у суботу в українських ЗМІ з`явилась інформація про підготовку мирової угоди української влади і Москви. 

Суть пропозиції - повернутися до виконання умов Угоди від 21 лютого, але - вже без Віктора Януковича. Згідно з обговорюваним планом, восени має бути прийнята нова Конституція, з вкрай урізаними повноваженнями Президента і вельми широкими повноваженнями Криму та інших регіонів.

Друга умова - створення широкої парламентської коаліції за участю Партії регіонів, але - без дострокових парламентських виборів, - йдетья у статті «Дзеркала тижня. Україна».