Сепаратисти біля прокуратури / Новости Донбасса

Частина проросійських активістів, що взяли штурмом Донецьку обласну прокуратуру, вирушили до будівлі СБУ, повідомляє кореспондент місцевого видання "ОстроВ".

Їх наміри досить серйозні - вони мають намір вимагати від начальника управління СБУ в Донецькій області Валерія Іванова відповіді, коли буде звільнено "народного губернатора" Павла Губарєва. За їх словами, вчора він дав слово офіцера, що розповість про долю Губарєва.

Інші протестувальники залишилися в захопленій ними будівлі обласної прокуратури, вирішили не звільняти його.

Відео дня

Читайте такожУ Донецьку збирають масовий АнтиМайдан, щоб відвернути увагу від референдуму в Криму

Як повідомляв УНІАН, близько 1 тисячі осіб з мітингу вирушили пікетувати прокуратуру Донецької області, а потім взяли її штурмом.

Головною вимогою протестуючих є негайне звільнення так званого "народного губернатора" Павла Губарєва, заарештованого судом на 2 місяці за підозрою в організації масових заворушень та сепаратизмі.

1 березня мітинг в Донецьку "обрав" Павла Губарєва "народним губернатором", після чого він вимагав підпорядкування від всіх органів влади Донецької області та двічі організував захоплення будівлі Донецької обласної ради/Донецької обласної державної адміністрації.