Тимошенко берет на себя ответственность за ситуацию в Украине / REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказала в інтерв'ю журналістам депутат з цієї фракції Олександра Кужель.

Кужель зазначила, що Тимошенко “говорила про країну - вона говорила ні про вибори, ні про рейтинги, вона говорила про відповідальність”.

Відео дня

Читайте такожТимошенко: Я повернулася. Співчуваю всім, хто не чекав

Кужель зауважила, що Тимошенко сказала, що вибори будуть і зазначила, що “якщо хтось розраховує, що на виборах я відхрещуся від Турчинова і Яценюка, мовляв я біла і пухнаста іду окремо, вони за все несуть відповідальність, то цього не буде”.

За словами Кужель, Тимошенко зазначила, що вона бере на себе відповідальність за ситуацію в країні і про необхідність виправити ситуацію в Україні.

Народний депутат України Микола Катеринчук, сказав журналістам, що про свою участь у виборах Тимошенко нічого конкретного не сказала. Він зазначив, що Тимошенко сказала, що незалежно від того, хто переможе, то все одно «буде продемократичний, проєвропейський вектор” розвитку України.

Читайте такожГенпрокуратура відкрила справи проти суддів, експертів і свідків у справах Тимошенко

За його словами, вона висловила сподівання, що дана виборча кампанія не буде проходити з використанням брудних технологій.

Тимошенко вийшла з засідання фракції через інший вихід, оминувши журналістів.

Її прес-секретар Марина Сорока повідомила, що сьогодні підходу до журналістів не буде, а завтра Тимошенко в парламенті України прокоментує ситуацію і дасть відповіді на запитання.