Вистачило нахабства: Путін відправив привітання народу України з "Днем перемоги"

Кремлівський диктатор назвав "загальним обов'язком" не допустити "відродження нацизму".

Президент Російської Федерації Володимир Путін, чия армія вже третій місяць вбиває мирних українців, нищить міста, напередодні сакрального для Кремля свята 9 травня звернувся до народу України з посланням. 

Як повідомляється на сайті Кремля, у своєму зверненні вбивця українців висловився про необхідність "недопущення відродження нацизму".

"Сьогодні загальний обов'язок - не допустити відродження нацизму, який приніс стільки страждань людям різних країн", - йдеться в цинічному зверненні глави Кремля, який веде активну криваву війну проти України.

Путін розповів, як був зламаний нацизм в минулому, і зараз загальний обов'язок, - не дати йому відродитися і передавати наступним поколінням "правду" про війну і традиції "братньої дружби".

"У посланні, адресованому ветеранам Великої Вітчизняної війни і громадянам України, президент Росії підкреслив неприпустимість реваншу ідейних спадкоємців тих, хто був повалений у Великій Вітчизняній війні", - йдеться в посланні російського диктатора.

Для ватажків бойовиків псевдореспублік "ДНР" і "ЛНР" Путін додав, що сьогодні вони нібито, як і їхні предки, займаються "звільненням" землі від "нацистської скверни".

"Вітальні послання" глави Кремля, крім України і окупованого Донбасу, відправили до Грузії, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Вірменії, Киргизії, Узбекистану, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії.

Варто зазначити, що путінські "визволителі" вже втратили 25 тисяч солдатів з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Тільки за останню добу ВСУ ліквідували 400 окупантів.

А як зазначив у своєму зверненні до Дня пам'яті та примирення, у який наша держава згадує усіх жертв Другої світової війни, президент України Володимир Зеленський, 24 лютого, коли РФ почала повномасштабне вторгнення в Україну, "потвори почали повтори".

"Наші міста, які пережили страшну окупацію, – настільки, що 80 років мало, щоб про неї забути, – знову побачили окупанта. І отримали другу дату окупації у своїй історії. А деякі, як, наприклад, Маріуполь, – третю. За два роки окупації нацисти вбили в ньому 10 тисяч мирних людей. За два місяці окупації РФ убила 20 тисяч", - наголосив Зеленський.

Вас також можуть зацікавити новини: