милиция / mvs.gov.ua

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Луганській області, цією дією правоохоронці вирішили донести до громадянин свою думку про те, що в державі має бути порядок, має дотримуватися Закон і панувати верховенство права.

«Луганська міліція повною мірою підтримує керівництво Міністерства внутрішніх справ України і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова», - заявили луганські правоохоронці.

Читайте такожАваков заявляє, що для нього «не проблема» відставка з посади міністра внутрішніх справ

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Аваков був призначений в.о. міністра внутрішніх справ України 22 лютого.Авакова звинувачують у непрозорій кадровій політиці, яку він проводить в МВС.

25 березня поблизу Рівного було знайдено з вогнепальними пораненнями в серце тіло лідера західноукраїнського «Правого сектора» Олександра Музичка.

Того ж дня в МВС заявили, що Музичко, оголошений раніше в розшук, був смертельно поранений під час проведення спецпідрозділом УБОЗ «Сокіл» спецоперації на території Рівненської області.

Рівненські активісти «Правого сектора» заявили, що Музичко 25 березня «планомірно убили» працівники спецпідрозділу «Сокіл», і звинуватили в цьому міністра внутрішніх справ Авакова. У зв'язку з цим організація наполягає на відставці Авакова.

28 березня позафракційний народний депутат Інна Богословська зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ.