аеропорт Одеса / business-tv.com.ua

Як повідомили УНІАН у відділі зі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, після проведення ретельного обстеження аеропорту і прилеглої території будь-яких пристроїв, які представляли б загрозу для життя і здоров'я людей, правоохоронці не виявили.

В даний час міліція вживає заходів щодо встановлення особи, яка надала хибне повідомлення про мінування, для притягання до відповідальності.

Читайте такожВ Одесі сепаратисти перекинули авто місцевого телеканалу

Відео дня

«Наголошуємо, що зазначені діяння караються позбавленням волі на строк від 2 до 6 років за ч. 1 ст. 259 (свідомо хибне повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України», - повідомили у відділі.

У прес-службі аеропорту пояснили, що в рамках заходів щодо виявлення вибухонебезпечних пристроїв була проведена евакуація пасажирів і співробітників підприємства.

«Пасажири рейсів, що прибули, якийсь час чекали на борту літаків.

Ми висловлюємо подяку співробітникам правоохоронних органів, СБУ і ДСНС за проявлений професіоналізм. Приносимо свої вибачення пасажирам за завдані незручності. На даний момент аеропорт працює в штатному режимі», - повідомили у прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні о 10.00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від невідомого про те, що міжнародний аеропорт «Одеса» заміновано.

2 квітня в Одесі через хибне повідомлення про мінування із залізничного вокзалу (ст. Одеса-Головна) евакуювали 600 чоловік, 23 березня - з міжнародного аеропорту «Одеса» і залізничного вокзалу – більш як 1,7 тис. чоловік.