REUTERS

Начальник відділу охорони здоров'я Слов'янська Олена Джим повідомила, що за минулі три дні в медустановах Слов'янська була надана допомога вісьмом людям. Двоє з них потрапили на лікарняне ліжко з отруєнням газом, 4 людини - з вогнепальними пораненнями, один - з ножовим пораненням і один - з черепно-мозковою травмою. Про це повідомляє slavgorod.com.ua.

За словами Олени Джим, лікувальні установи мають резерв медикаментів і готові надавати допомогу всім, хто її потребує.

Читайте такожМіськвиконком Слов'янська тимчасово переїхав до будівлі Будинку культури

Відео дня

Для забезпечення безпеки хворих, за словами Джим, людей, які перебували на стаціонарному лікуванні в лікарні №1, перевели до інших медустанов: неврологічне відділення - до залізничної лікарні, терапевтичне - до відділення №2, яке знаходиться в мікрорайоні Машмет.

Також у місті скорочено час прийому пацієнтів у міських медичних закладах до 16.00. Швидка допомога працює цілодобово.

Читайте такожМер Слов'янська: Місто захоплювали росіяни, а жителі взагалі не підтримують федералізацію

За словами міського голови Нелі Штепи, в місті створено оперативний медичний штаб. Також мер міста розповіла, що сьогодні вночі до медустанови міста поступив у важкому стані чоловік, який їхав з Харкова до Бердянська на роботу. Його автомобіль зупинили люди у цивільному в районі БЗС і хотіли оглянути авто. На відмову водія надати транспортний засіб для огляду, люди відкрили по ньому вогонь. На даний момент потерпілому зроблено кілька операцій. Стан пацієнта залишається вкрай важким.

Відео Slavgorod.com.ua