Здание МВД в Одессе / dumskaya.net

Як передає кореспондент УНІАН, біля будівлі управління, на вулиці Преображенській, зібралися родичі затриманих і прихильники.

Вони заблокували сміттєвими контейнерами і кам'яними квітковими клумбами проїжджу частину і тротуар на кварталі від Буніна до Жуковського. Свої дії присутні пояснюють тим, що не хочуть, аби співробітники правоохоронних органів відвезли затриманих до Приморського районного суду.

Читайте такожНазвані імена 14 загиблих під час заворушень 2 травня (список)

Відео дня

В'їзди в будівлю і двері перекрито. Інші люди намагаються мимо не проходити.

Як повідомляв УНІАН, 2 травня в Одесі відбулися зіткнення між сепаратистами, озброєними вогнепальною зброєю, і проукраїнськими активістами. Загинули декілька активістів. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове полі, до табору проросійськи налаштованих громадян і підпалили намети. У розташованому на Куликовому полі Будинку профспілок, в якому було багато людей, почалася пожежа.

За останніми даними, в Одесі після зіткнень 2 травня до лікарень звернулися 214 людей, з них 27 - у дуже важкому стані. Загинули 46 людей.

В СБУ повідомили, що зіткнення і безпорядки в Одесі за участю представників незаконних військових формувань координувалися з території невизнаного Придністров'я диверсійними групами з РФ.

За інформацією ГУ МВС України в Одеській області, затримано більш як 130 людей, які брали участь у безпорядках, відкрито 10 кримінальних справ.