Командир батальона

Командир добровольчого батальйону "Донбас" поставив ультиматум співробітникам ДАІ регіону, які, за його словами, сприяють терористам.

Про це глава батальйону територіальної оборони Донецької області Семен Семенченко написав на сторінці у Facebook.

"Зрадивши державу та народ, якому ви давали присягу, частина співробітників ДАІ Донецької області з автоматичною зброєю несе спільну службу на блокпостах з представниками "ДНР", супроводжують вільно переміщення територією Донецької області, у тому числі і до тилу військ у Слов'янську колони бойовиків, охороняють підступи до захоплених терористами адміністративних будівель", - написав він.

Відео дня

Читайте такожБатальйон "Донбас" розбив під Донецьком групу терористів

Семенченко зазначив, що наказує протягом доби залишити Донеччину, а в разі продовження сприяння бойовикам батальйон не буде робити розходження між терористами та співробітниками ДАІ.

"Наказую протягом доби, до 12-00 22 травня 2014 року скласти зброю та залишити межі Донецької області. У разі непокори та продовження спільних дій з терористами і зрадниками України ми не будемо робити різниці між вами і ними. Всі, хто надаватме збройний опір, будуть знищені, - пише командир. - Звертаюся до родичів зрадників - переконайте своїх, що ніякі гроші не варті життя і ганьби, заберіть своїх чоловіків, батьків, братів та їдьте до Росії, до того "світлого майбутнього", куди ви за волосся тягните Україну. Поки ще деякі прикордонні переходи вільні, у вас є шанс зберегти життя і награбоване добро".

Читайте такожУкраїнські патріоти взяли під контроль один із районів Донеччини

Семенченко наголошує, що терпінню українського народу підійшов кінець, ніякі "договорняки" не врятують, ніяких "амністій" не буде.

"Для нас - ви зрадники Батьківщини і не заслуговуєте іншої долі. Час пішов", - сказав він.