Нацгвардия опровергает захват своих бойцов / Фото УНИАН

Особовий склад роти з охорони військового містечка військової частини Національної гвардії України у м. Олександрівську Луганської обл. у повному складі було передислоковано в безпечне місце.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

Таким чином прес-служба спростувала повідомлення ЗМІ, що 29 травня в ході бойових дій на території військового містечка військової частини у Олександрівську нібито було захоплено у полон 20 військовослужбовців Нацгвардії.

Відео дня

Ця інформація не відповідає дійсності, наголосили у прес-службі.

Читайте такожТерористи намагаються захопити підрозділ Нацгвардії в Луганській області

Як повідомляється, під час бою, який продовжувався протягом півгодини, одна із реактивних гранат від РПГ, що була випущена терористами, влучила у склад для зберігання озброєння та боєприпасів. У результаті детонації склад вибухнув, зброя та боєприпаси були знищені.

У Нацгвардії повідомляють, що під час штурму частини жоден військовослужбовець не постраждав. Особовий склад роти з охорони військового містечка, у повному складі було передислоковано в безпечне місце.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня близько 16.30 терористи, озброєні автоматами, кулеметами і гранатометами, на восьми «КамАЗах», оточили окремий дислокований підрозділ Національної гвардії України в Олександрівську Луганської області та намагалися його захопити.