фото REUTERS

Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов. На відео, яке він розмістив на своїй сторінці у соцмережі, журналісти російських телеканалів проводять допит солдатів і при цьому ставлять їм провокаційні запитання, передає "Українська правда".

Читайте такожБойовики вивезли в невідомому напрямку головредів газет "Донбасс" і "Вечерний Донецк" - ЗМІ

«Судячи з відео, за камерою в глибині залу сидять озброєні люди. На відео не видно, хто ставить питання і що за люди знаходяться в конференц-залі, куди направлено зброю «слухачів» прес-конференції. Та й самі питання більш схожі на допит, ніж на прес конференцію», - зазначив Владислав Селезньов.

Відео дня

«Весь цей фарс більше нагадує кризу, в якій солдати хочуть вижити, змушено відповідаючи на заздалегідь заготовлені провокаційні питання озброєних людей», - зазначив Владислав Селезньов.

Разом з тим, один з лідерів терористів Мирослав Руденко заявив, що у них в полоні, крім українців, перебувають громадяни й інших країн. Раніше голова Донецької обласної держадміністрації Сергій Тарута заявляв, що у полоні терористів залишаються близько 200 заручників - громадян різних країн.