У ЄС наголошують, що робити політичні висновки з катастрофи малазійського літака зарано / УНІАН

Про це у п’ятницю в Брюсселі на брифінгу повідомила представник глави європейської дипломатії Кетрін Ештон Майа Косьянчич, повідомляє власний кореспондент УНІАН.

"Перед тим, як ми зробимо будь-які висновки, ми повинні, перш за все, знати, що сталося, нам потрібні факти. Зараз дуже зарано говорити про висновки взагалі”, - сказала вона.

Кочьянчич наголосила, що у вівторок міністри закордонних справ будуть говорити про ситуацію в Україні, також включаючи питання падіння літака.

Відео дня

"В будь-якому випадку наша робота щодо виконання висновків, які були затверджені на самміті, продовжується на повній швидкості. Дед-лайн, який був встановлений саммітом - це кінець липня”, - наголосила вона.

Читайте такожСБУ затримала двох росіян, підозрюваних у коригуванні вогню з установки "Бук"Як відомо, на самміті ЄС, який відбувся 16 липня, Європейська Рада ухвалила рішення щодо розширення дії другої стадії санкцій у зв’язку з кризою в Україні.

Читайте такожІдентифікувати тіла пасажирів і екіпажу Boeing-777 будуть в ХарковіЯк повідомляв УНІАН, 17 липня о 16.20 у небі над Донецькою областю підтримувані Росією терористи збили літак Boeing-777, що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Літак було збито із зенітно-ракетного комплексу «Бук». За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, на борту літака перебували 298 осіб, у тому числі 15 членів екіпажу.