Выборы в Украине пройдут 26 октября / Фото УНИАН

Десять виборчих округів у Криму і двадцять на Донбасі дооберуть своїх народних депутатів до парламенту після того, як туди повернеться українська влада.

Про це заявив голова партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко і нагадав, що 26 жовтня на дострокових парламентських виборах український народ обере 420 народних депутатів із 450.

«Ми не збираємось визнавати окуповані території не нашою землею. Наразі Луганщину представлятимуть 5 депутатів-мажоритарників, а Донецьку область -12. Поки парламент матиме порожні крісла, які заповняться після того, як над Донецьком, Луганськом і Кримом знову буде наш прапор», - цитує Луценка прес-служба "Блоку Петра Порошенка".

Відео дня

Читайте такожТягнибок: Вибори на Донбасі, де не діють українські закони – це фарсПолітик також закликав громадян обов’язково прийти на вибори і показати власну небайдужість до майбутнього держави.

«У нашому партійному списку лише 20 відсотків тих, хто вже був народним депутатом. Так, частина нашої команди, яка вже була в парламенті, виборюватиме право повернутися туди у мажоритарних округах. І лише від волі людей залежить, станеться це, чи ні. Але в парламент треба обирати не «нових» чи «старих». До парламенту треба обирати насамперед компетентних», - наголосив Луценко.