REUTERS

Вона повідомила, що групу "Вантаж 200 з України в Росію" сьогодні знову заблокували в Facebook, передає "Еспресо.TV".

"Давно пора говорити, що російські війська введені і в Росії про це люди просто не знають. Все це приховується. Дуже шкода батьків та матерів, які намагаються зрозуміти правду. І ця правда для них стає дуже жахливою", - сказала Васильєва . 

Правозахисниця поінформувала, що їй нарешті вдалося зрушити з місця найскладнішу справу -  знайти місце, де батьки російських солдатів, з якими немає зв'язку, змогли б здати кров для ідентифікації останків військовослужбовців.

Відео дня

Читайте такожПравозахисниця: у Росії багато людей не вірять, що на Донбасі йде справжня війнаЗа її словами, коли строковики не повернуться у визначений термін, у Росії відкриються очі на правду про війну з Україною. 

"Я можу сказати, що це складна справа, але найголовніше, що знайшли те місце, де батьки повинні будуть здати свою кров, надіслати її, щоб ідентифікувати загиблих.

"Близько 200 осіб шукають через нашу групу дітей. А до осені буде повний обвал, бо строковики повинні будуть повернутися додому, а вони не повернуться, тому що їх відправили на "м'ясо", - зазначила Васильєва.