Актор "Кварталу 95" оцінив шанси на повернення Зеленського на сцену: "не бачу його шляху назад"

На думку Пікалова, Зеленський переріс "Квартал".

Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов переконаний, що президент України Володимир Зеленський не повернеться на сцену після президентського строку.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Якщо говорити про якесь повернення: я не бачу його шляху назад у "Квартал 95". Він переріс "Квартал". Він мудріший, сильніший. Може, зняти якесь кіно, може книга... Але він переріс "Квартал" на 100 голів. Не думаю, що він повернеться", – сказав Пікалов.

На питання журналіста, чи є в актора претензії до президента Зеленського, той відповів, що президенту треба бути більш жорстким із тими, хто "виходить на трибуну Верховної Ради і чинить там безлад".

Читайте такожЗеленський з'явився на "Кварталі", на концерті заспівали про посадки (відео)

"Ну жорсткіше треба, більш відповідати за ті кадри, які там сидять. Я розумію, що в нас же парламентсько-президентська республіка. В нього є монобільшість, і якщо він має вплив, я б фізично їх би якось… От дав би віник і заставляв: "От бачиш, скільки листя? Замітай!" Щоб бачили люди!" – переконаний Пікалов.

Нагадаємо, у липні 2019 року перший помічник президента та його бізнес-партнер по "Кварталу" Сергій Шефір заявляв, що не впевнений, що Зеленський знову буде актором після президентства, але він "зможе залишитися продюсером і створювати велике хороше кіно".

Нагадаємо, Зеленський задекларував 4,6 млн грн роялті від "Кварталу 95".

Вас також можуть зацікавити новини