Дубінського не пустили на ефір до Савіка Шустера / фото УНІАН

Народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського не пустили до студії, де нині тривають знімання в прямому ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Про це повідомив сам нардеп Дубінський у своєму Telegram-каналі, а також він вів пряму трансляцію на YouTube, як його не впускали на ефір.

Читайте такожЯк криза на ринку електроенергії підвищить ціни товарів і послуг

"Нас хлопці вирішили не пускати, бо сьогодні виконувачка обов'язків міністра енергетики Буславець присутня в ефірі на ТРК "Україна". У них тут головний бенефіціар зрозуміло хто - Рінат Леонідович Ахметов. Тарифи в нас усі - через Ріната Леонідовича Ахметова. А я от не можу потрапити на ефір. Мене запросили, хотіли щоби включався лише через скайп, щоб була можливість мене відключати, коли їм буде зручно, щоб ми не змогли поговорити нормально про вартість електроенергії, зелений тариф, про те, як за участю Буславець на два гігавати була знижена потужність атомних електростанцій, як при цьому три гігавати альтернативної енергетики продовжують викуплятися нами з вами і таким чином ми платимо найвищий тариф у світі із зеленої енергетики, половина з якої контролюється власником ТРК "Україна" і замовником "Свободи слова Савіка Шустера", - сказав Дубінський.

В ефірі обговорювали стан енергетичної галузі України, енергоблоки на українських АЕС, майбутнє у "зеленої" енергетики в Україні, ціни на електроенергію.

Нагадаємо, раніше Денис Шмигаль пообіцяв, що уряд не підвищуватиме ціну електроенергії для населення у цьому році в рамках подолання кризи в енергетичній галузі і має намір напрацювати низку рішень, щоб ціни на електрику для промисловості не були вищими за торішні.