F*ck off: Мельник жорстко вгамував німецького політолога за критику контрнаступу ЗСУ

Мельник емоційно відреагував не неконструктивний "аналіз" німецького професора.

Німецький політолог Йоханнес Варвік відзначився скандальним твітом щодо успіхів українських контрнаступів. Український дипломат, екс-посол України в Німеччині Андрій Мельник відповів жорстко.

Публічна перепалка між проросійським професором та українським дипломатом відбулася у Twitter.

Зокрема, Варвік, відомий своєю проросійською позицією та лобіюванням теми зближення Заходу з країною-окупантом, негативно висловився про успіхи Збройних Сил України на Харківщині та Херсонщині, просуваючи ідею "мирних переговорів".

"Непопулярна думка: Звіти про успіхи українських військових, на мій погляд, не змінюють загальної картини: Росія має (на жаль) ескалаційне домінування та у середньостроковій перспективі більш високу стійкість. Політичному узгодженню інтересів немає альтернативи", - написав Варвік.

"Непопулярна думка: F*ck off (українською "йди до біса", або "від'*бися" - УНІАН)", - відповів йому Мельник.

Як повідомляв УНІАН, ЗСУ офіційно пішли у контрнаступ на півдні наприкінці серпня. Станом на 9 вересня, за підрахунками Інституту вивчення війни, захисники відбили у ворога 2,5 тисячі квадратних кілометрів.

За словами представниці ОК "Південь" Наталії Гуменюк, ЗСУ у різних напрямках на півдні просунулися на відстань від двох до декількох десятків кілометрів.

Контрнаступ на півдні триває одночасно з операціями українських сил на лінії Харків – Ізюм. Українські сили продовжують щодня атакувати російські понтонні і поромні переправи на півдні, проте зберігають сувору оперативну тишу.

Вас також можуть зацікавити новини: