Салліван з Єрмаком / фото t.me/ermaka2022

До Києва приїхала американська делегація. Президент США Джо Байден провів зустріч із Володимиром Зеленським. Про це повідомили в очільника української держави.

А очільник ОП України Андрій Єрмак зустрівся з радником Байдена з нацбезпеки Джейком Салліваном. Відповідні фото представник Зеленського опублікував у своєму Телеграм-каналі.

"Хочу подякувати раднику Джо Байдена з нацбезпеки Джейку Саллівану, з яким ми працювали, зокрема і над питанням візиту. Дуже радий конструктивній співпраці з Джейком, яка завжди дає потужний результат", - написав Єрмак. 

Відео дня

Він назвав стратегічним візит Байдена, після якого багато питань будуть пришвидшені. Ймовірно, йдеться про питання західного озброєння.

Візит Байдена до Києва

У понеділок, 20 лютого, Байден перебуває з візитом у Києві, він вже зустрівся із Зеленським.

Президент Сполучених Штатів Америки анонсував надання Україні критично важливого озброєння, включно з артилерійськими боєприпасами, протитанковими системами та радарами повітряного спостереження.

Байден уточнив, що сьогодні в Києві зустрічається з президентом України Володимиром Зеленським та його командою для розширеної дискусії щодо підтримки України.

Зеленський після переговорів з президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом заявив про очікування потужного пакету оборонної підтримки для України.

Вас також можуть зацікавити новини: