Кадрові зміни в Кабміні: у "Cлузі народу" сказали, коли чекати конкретики

Поки немає жодної заяви про відставку когось із міністрів, зазначили заступник голови фракції "Слуги народу".

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук прогнозує, що конкретика щодо кадрових змін в уряді з'явиться в другій половині вересня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сказала в ефірі каналу "Україна 24".

"Я думаю, що вересень все розставить на свої місця. І очевидно, що дійсно будуть певні кадрові зміни. Я не хочу говорити про прізвища, бо зараз немає жодної заяви, поданої про відставку, мається на увазі про звільнення за власним бажанням, не почалися ще консультації всередині фракції", – зазначила Кравчук.

Читайте такожЗеленський заговорив про відставки у КабмініВона підкреслила, що з 7-го вересня парламент повертається до роботи в пленарному режимі, і буде змога обговорити ці питання на рівні профільних комітетів, якщо є зауваження до когось з міністрів, а також обговорити ці питання всередині фракції.

"Відразу за питанням звільнення міністра має через кілька днів йти призначення нового очільника цього відомства... Є певний процес, більш вірогідно, що у другій половині вересня може бути якась певна конкретика", –  сказала депутат.

Нагадаємо, 24 серпня перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко говорив, що не виключає кадрових змін в уряді восени.

За його словами, можливо, деякі міністри самі проситимуть про відставку.