"В Білорусі його немає": Лукашенко відповів, де зараз перебуває Пригожин

Самопроголошений президент Білорусі уточнив, що він не бачить для себе ризиків надати "вагнерівцям" прихисток.

Білоруський узурпатор Олександр Лукашенко розповів про свої плани щодо найманців ПВК "Вагнер", а також розкрив місцеперебування Євгена Пригожина.

Для білоруських ЗМІ Лукашенко заявив, що ватажок ПВК "Вагнер" перебуває у Росії. За його словами, бійці ПВК "Вагнер" перебувають у своїх таборах, куди їх направили на відновлення.

"Мене абсолютно не хвилює і не турбує, що у нас буде розміщено певну кількість цих бійців. Більше того, їх буде розміщено під певні умови. Головна умова: якщо нам потрібно буде задіяти цей підрозділ для оборони держави, він буде задіяний миттєво. І їхній досвід буде затребуваний. Що стосується Євгена Пригожина, він перебуває у Санкт-Петербурзі. Де він сьогодні вранці? Може, до Москви поїхав...", - сказав Лукашенко.

Самопроголошений президент Білорусі уточнив, що він не бачить для себе ризиків надати "вагнерівцям" прихисток.

"Це не той випадок, яким мене намагаються напружити", - додав Лукашенко.

Переміщення бійців ПВК "Вагнер" в Білорусь

24 червня ввечері Пригожин зупинив свій "марш справедливості" після переговорів з Лукашенком. За озвученими домовленостями, "вагнерівці" та їхній ватажок Пригожин мали переїхати до Білорусі, але українська розвідка підтвердила перебування "кухаря Путіна" в Пітері.

Лукашенко раніше зізнався, що обговорював з рашистами ліквідацію Пригожина під час заколоту.

Вас також можуть зацікавити новини: