У екс-чиновника знайшли величезну суму / фото ua.depositphotos.com

У розпорядженні ЗМІ опинилося відео вилучення великої суми готівки під час обшуків в екс-заступника  міністра оборони Олександра Миронюка. У його дивані, як стверджує видання УП, якому правоохоронці передали відповідний запис, знайшли майже мільйон доларів.

Джерела "Української правди" стверджують, що опубліковані кадри - серпневі, вони з помешкання Миронюка. І на них попав саме момент вилучення коштів під час проведення слідчих дій.

На відео можна побачити, ймовірно, слідчого, який вилучає з бокової ніші дивана чи ліжка пачки грошей. Купа купюр вражає.

Справа Миронюка: що відомо

У серпні під час обшуків у справі про шахрайство на закупках у Міноборони в екс-заступника міністра Миронюка вилучили величезну суму. До звільнення він займався департаментом закупівель.

Під час обшуків у Миронюка знайшли 17 млн 78 тис. грн, 400 тис. 100 дол. та 100 тис. 380 євро. Та екс-чиновник надав суду документ, що гроші - не його, йому їх нібито позичила 86-річна жителька Харкова Елеонора Думіньш. Тож суд постановив повернути Миронюку кошти.

Вас також можуть зацікавити новини: