Резніков - не військовий, через це його часом атакують хейтери / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Він любить екстрим, кулінарію і танці - у такому запальному танцюристові важко вгадати серйозного посадовця, і в цьому весь Олексій Резніков. Як йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1" до дня народження міністра оборони України, він дуже любить екстремальні види спорту.

Але головна його пристрасть - це дружина Юлія Зорій, телеведуча і психолог, яка молодша за нього на 20 років. Познайомилися вони у 2017-му на церемонії відкриття Євробачення у Києві. Саме кулінарним талантом Олексій підкорив серце Юлії. Розписалися закохані влітку 2020-го в Херсонській області на пункті пропуску Каланчак на адмінкордоні з окупованим Кримом. Резніков працював віце-прем'єром, а вже за рік його призначили міністром оборони.

В інтерв'ю "Сніданку" Юлія зізналася, що з початку повномасштабної війни  почала ще більше хвилюватися за чоловіка. В інтерв'ю телеведучому Дмитру Комарову Олексій Резніков розповів, що 24 лютого у нього навіть думки не було куди тікати.

На закиди хейтерів, що міністр оборони не військовий, сам Олексій Резніков каже: "Я - великий адвокат, моє завдання теж захищати, і покликання захищати, але в інший спосіб".

Сьогодні життя Олексія Резнікова розписано по хвилинах, проте міністр зізнається, що навчився спати близько трьох-чотирьох годин вночі і 35-40 хвилин вдень. Сил йому також додає його родина, в травні минулого року в Україну повернулася дружина, донька та онуки.

"Ми навчилися жити повноцінно, я навіть повернувся до улюбленого заняття, іноді готовий приготувати якусь смачну їжу", - каже очільник Міноборони.

Як змінилося сімейне життя Резнікова через війну

Раніше телеведуча, психолог та дружина міністра оборони Олексія Резнікова Юлія Зорій розповіла, як змінилося їхнє сімейне життя через повномасштабну війну РФ проти України.

За її словами, вона у Києві, тому часто бачиться з чоловіком. Вдома вони намагаються не говорити про роботу. Та Олексій постійно в телефоні, розв'язуючи робочі питання.

Вас також можуть зацікавити новини: