Юлія Зорій та Олексій Резніков / фото instagram.com/yulia_zoriy

Телеведуча, психолог та дружина міністра оборони Олексія Резнікова Юлія Зорій розповіла, як змінилося їхнє сімейне життя через повномасштабну війну РФ проти України.

Журналісти "Сніданку з 1+1" запитали у неї, як воно, бути дружиною очільника Міноборони у такий складний час.

"Так само, як і бути дружиною рятувальника, військового, лікаря, поліцейського, волонтера. Та сама відповідальність, так само тривожно, хвилююче, тому що ти зараз фізично просто боїшся за чоловіка. Цей страх додався", - сказала Зорій.

За її словами, вона у Києві, тому часто бачиться з чоловіком. Дівчина поділилася, що вони вдома намагаються якомога менше говорити про роботу. Вона додала, що Олексій постійно в телефоні, він приходить додому "просто фізично", але подумки він на роботі.

За словами Юлії, її чоловік завжди намагається зберігати оптимізм, чим він її й підкорив. "Він вміє любити, вміє приймати любов", - каже Зорій.

"Вгамуйся, ти нікуди не йдеш, розпочалася війна, ти повинна сидіти й чекати моїх вказівок", - пригадує дружина Резнікова його слова у страшний для українців день, 24 лютого.

Вона додала, він того дня вийшов на зв'язок ближче до вечора. Дівчина зізнається, їй ніколи у житті не було так фізично страшно. 

У 2020 році пара офіційно взяла шлюб, проте через карантинні обмеження весілля не святкувала. За словами телеведучої, святкування буде попереду, після перемоги, і додала, що, можливо, це відбудеться у звільненому Криму.

"Я ніколи не була в Криму… можливо, можемо собі святкування там візуалізувати", - наголосила Зорій.

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни в Україні у жінок змінилися смаки. Якщо раніше вони обожнювали акторів, музикантів або спортсменів, то зараз на піку популярності військові. УНІАН розповідав, кого з українських військових жінки охрестили "крашами".

Вас також можуть зацікавити новини: