Перша леді сказала, чи підтримає другий президентський термін Зеленського

Вона розкрила плани на життя після завершення війни.

Перша леді України Олена Зеленська заявила, що не хоче, щоб Володимир Зеленський балотувався на новий термін після завершення війни в країні.

У подкасті The Economist її запитали про майбутнє України після війни та плани на майбутнє її власної сім'ї. "Наша сім'я возз'єднається. Будемо весь час жити разом з чоловіком і дітьми. Після цього візьмемо відпустку і поїдемо кудись, не знаю, все одно куди, але тільки разом. Десь на місяць", - сказала вона.

Зеленська зазначила, що вже після цього вони будуть вирішувати, що робити далі. "Тому що я не хочу, щоб він був президентом на наступний термін. Або на два наступних терміни. Це неможливо. Можливо, нам доведеться знайти щось нове. І це буде креативна ідея", - додала перша леді.

Вибори в Україні: останні новини

Як повідолям УНІАН, всі політичні сили, представлені у Верховній Раді, дійшли згоди, що вибори в Україні будуть проводити лише після завершення воєнного стану.

Нещодавно Володимир Зеленський заявив, що у березні наступого року президентських виборів не буде. Він зазначив, що зараз суспільство має бути зосереджене на захисті країни, а не на суперечках.

Влітку президент казав, що балотуватиметься вдруге, якщо вибори пройдуть під час війни

Вас також можуть зацікавити новини: