"Прямі інвестиції у війну і геноцид": в ОПУ жорстко взяли відповіли Маску через жарт про Зеленського

Михайло Подоляк зазначив, що подібна іронія лише заохочує російську пропаганду.

Американський мільярдер Ілон Маск, який висміяв президента України Володимира Зеленського, нарвався на критику з боку Офісу президента. Йому нагадали, що підтримка Російської Федерації - пряма інвестиція у війну та геноцид українського народу.

"Будь-яка підтримка Росії сьогодні - це прямі інвестиції у війну, геноцид, вбивство вільного світу, ескалацію і право на безкарність. Будь-яке мовчання або іронізування над Україною сьогодні - це безумовне заохочення російської пропаганди, яка виправдовує масове насильство і руйнування", - йдеться у повідомленні радника керівника офісу президента Михайла Подоляка в соцмережі Х.

При цьому він зазначив, що не всі медійні фігури, які знаходяться в тисячі кілометрів від війни, можуть зрозуміти, що таке щоденні бомбардування та крики дітей, у яких на очах гинуть батьки.

Скандальний жарт Маска - що вичудив мільярдер

Американнський мільярдер Ілон Маск відзначився новойв соцмережі запостив дивний мемо президента Володимира Зеленського і допомоги для України. До картинки від додав цинічний коментар: "Коли пройшло п'ять хвилин, а ти не попросив допомоги в мільярд доларів".

Вас також можуть зацікавити новини: