Данілов розкрив один з планів Путіна / скріншот

Кремлівський диктатор Володимир Путін програмує світовий голод.

"Що робить Путін? У Путіна велике бажання, щоб найближчі рік, два, три з'явилося таке явище, як голод. І те, що ми вже не зможемо поставляти стільки продуктів харчування, скільки ми до цього поставляли як країна, яка годувала величезну кількість населення у світі, Путін буде цим користуватися. І майте на увазі, рік, два, три - ці так звані голодні мігранти повинні десь з'явитися", - заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Радіо Свобода.

За його словами, це один з планів Путіна:

Відео дня

"Чому я і кажу, що з ним потрібно закінчувати якомога швидше. Тому що це речі, які цілком зрозумілі. Вони є на столі. Але про них ніхто не говорить. Ми говоримо сьогодні про знищення. Звичайно, нам це болить і для нас це питання №1 - це життя наших громадян, яких знищує цей мерзотник. Це знищення нашої інфраструктури, яку вони майже щодня роблять. Але є ще третє питання. Це питання світового голоду, який Путін програмує, якщо зараз не поставити крапку в цьому питанні. І чому світ не хоче цього зрозуміти, мені складно сказати".

Данілов додав, що, за наявними розрахунками, у 2040-2050 роках населення Землі становитиме приблизно 10 мільярдів людей, і додатково потрібно буде 265 мільйонів протеїнів:

"Де їх брати - світ не знає. І чим більше буде територій, на яких будуть відбуватися такі речі, як сьогодні відбуваються на території нашої країни, це будуть ще більші виклики".

Путін заявив про голод на Заході

Як писав УНІАН, днями Путін вчергове спробував спотворити реальність росіян та придумав голод на Заході через санкції проти Росії.

На з'їзді Російського союзу промисловців і підприємців зустрічі 16 березня він спробував переконати російський бізнес у тому, що він фактично не постраждав від санкцій, а ось Захід "сам потрапив" в яму. Там, за словами диктатора, зіткнулися з явною нестачею продовольства і навіть відмовилися від деяких продуктів харчування.