Смерть Путін прискорить розпад Росії / скріншот

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк прокоментував гучні повідомлення анонімних Телеграм-каналів, які стверджують про смерть президента РФ Володимира Путіна.

"Інформаційно - це незначний епізод. І взагалі все, що стосується життя і смерті Путіна або його хвороби - це абсолютно зовсім ніяк ні на що вже не впливає. Тобто, вся ця сьогоднішня ситуація буде дограна аж до знищення більш важливого: до руйнування конструкції нинішньої російської держави, яка є класичною авторитарною державою з певною опричниною", - сказав він в ефірі.

Подоляк впевнений, що це буде зруйновано і відповідно сама по собі смерть Путіна тільки запустить в прискореному режимі процеси розкладання РФ.

"Це буде невід'ємним і невпинним процесом, але як інформаційне повідомлення, ще раз підкреслюються, більше такий літературний феномен типу подивитися, наскільки абсурдистські теми живуть в дискусійному середовищі", - додав він.

Інформація про смерть Путіна - деталі

22 жовтня в Росії також почали поширюватися чутки про те, що у Путіна сталася зупинка серця. Повідомлялося, що його знайшли без свідомості на підлозі охоронці. 

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи чутки про нібито смерть президента Росії Володимира Путіна, відзначив, що вони хоч і приємні, але це все ж чутки.

Вас також можуть зацікавити новини: