"Слуги" хочуть внести на розгляд Ради законопроект про посилення покарання за корупцію у ЗСУ та Міноборони

На думку голови партії, саме за ці злочини необхідно запроваджувати найжорсткіші покарання.

Новообрана голова партії "Слуга народу", народна депутатка України Олена Шуляк заявила, що партія звернулася до своєї фракції у парламенті із проханням терміново внести на розгляд Верховної Ради законопроект про посилення покарання за корупційні злочини у Збройних силах України та Міністерстві оборони.

Про це вона сказала в ефірі програми "Свобода слова на ICTV".

"Ми сьогодні також на з’їзді розглядали можливість термінового ухвалення законопроекту, який стосується найжорсткішого покарання за корупційні злочини, які відбувалися і можуть потенційно відбуватися саме у Збройних силах України і в Міноборони", - зазначила Шуляк.

У якості прикладу вона назвала справу колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського.

Читайте також"Пакет стримування": у МЗС розповіли, як Євросоюз захищатиме Україну від Росії"Саме за ці злочини потрібно вводити найжорсткіші покарання. І ми як політична партія звернулися до фракції нашої у Верховній Раді, щоб цей законопроект був терміново внесений на розгляд парламенту", - наголосила очільниця партії.

Раніше повідомлялося, що Державне бюро розслідувань опублікувало статистику задокументованих випадків хабарництва в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини