Кожара й надалі перебуватиме за ґратами / фото УНІАН

Київський Апеляційний суд залишив під вартою колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару, якого підозрюють у вбивстві колишнього гендиректора каналу "Інтер" Сергія Старицького.

Про це повідомляється на сторінці суду в Facebook.

Читайте такожНеправдиві свідчення про вбивство: дружині Кожари теж повідомили про підозру (фото)

Відео дня

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду, розглянувши подану стороною захисту апеляційну скаргу на обраний Кожарі запобіжний захід, залишила її без задоволення.

Таким чином щодо екс-міністра продовжує діяти запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в 14 мільйонів гривень.

Як повідомляв УНІАН, 21 лютого колишнього керівника телеканалу "Інтер", генерального директора холдингу Atlantic Group Старицького знайшли мертвим з вогнепальним пораненням у будинку Кожари та його дружини Козерод у селі Чайки Київської області.

Спочатку в поліції заявили, що чоловік заподіяв собі смерть, коли господарі будинку були в інших кімнатах. Поліцейські на місці вилучили пістолет, набої та гільзу. Однак 22 лютого кримінальне провадження було перекваліфіковано із самогубства на умисне вбивство - ч. 1 ст. 115 ККУ. 25 березня Кожару затримали співробітники поліції.

27 березня суд обрав Кожарі запобіжний захід у вигляді взяття під варту до 25 травня з альтернативою внесення застави в розмірі понад 14 млн грн.

На засіданні суду адвокати стверджували, що дружина Кожари нібито ненавмисно застрелила Старицького, коли той намагався вчинити самогубство з пістолета, що належить її чоловікові.