Степанов відреагував на нову інформацію про свою можливу відставку

Судячи зі слів міністра, добровільно писати заяву він не збирається.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов прокоментував інформацію про свою можливу відставку, яку раніше знову поширили ЗМІ.

Про це він сказав в ефірі каналу "Наш".

Чиновник стверджує, що інформація про відставку поширюється понад півроку і зараз, за його словами, цю тему активізував нардеп з "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.Читайте такожУкраїна почала виходити з третьої хвилі COVID-19, "червону" зону залишить Київ

"Я рік перебуваю на своїй посаді. І рік я борюся з пандемією та епідемією "ковіду" в Україні. У нас є певні речі, яких ми досягли за цей рік. Наша система, яку ми отримали в зруйнованому стані, це може підтвердити будь-який громадянин України, все ж таки витримала всі ці удари. І ми знаходимось у ситуації не гіршій, а інколи і набагато кращій, ніж деякі інші європейські країни", - заявив міністр.

"Я рік борюся з епідемією і з "ковідом", а вони рік борються зі мною. Висновки робіть самі", - резюмував він.

Відставка Степанова: що відомо

Сьогодні видання "РБК-Україна" повідомило, що Верховна Рада знову планує відправити у відставку  Максима Степанова. Однак на цьому тижні голосування не передбачається. "Такі плани (відправити Степанова у відставку на цьому тижні, - ред.) були, але поки їх відклали. Він проводив роботу з депутатами, але це б не вплинуло, тому що все одно за його відставку точно було б 226 голосів. Але могло б не бути 226 "за" нового міністра, тому що за нього не проголосувала б опозиція", - йшлося в повідомленні джерел.