На стадіоні перед Супербоулом показали звернення Зеленського / фото Facebook / Оксана Маркарова

Звернення президента України Володимира Зеленського прозвучало перед початком матчу Супербоул-2023 на стадіоні Стейт Фарм в американському Глендейлі. Глава Української держави закликав американців підтримати справедливу боротьбу.

"Вперше на одній з найважливіших і найпопулярніших для американців подій прозвучали слова нашого президента Володимира Зеленського із закликом до американців підтримувати нашу справедливу боротьбу", — повідомила посол України в США Оксана Маркарова в Facebook.

За її словами, також відзначили гравців Української ліги американського футболу, які захищають нашу країну від російських окупантів.

Відео дня
false

Після зверненням Зеленського на поле вийшли представники ULAF Юрій Гундич, Роман Богуславський, Денис Полубінський та Афлі Вільямс.

Юрій Гундич, Роман Богуславський, Денис Полубінський та Афлі Вільямс / фото Facebook / Оксана Маркарова

Супербоул - що відомо про найпопулярніший спортивний захід США

Супербоул - це назва фінальної гри в американському футболі за звання чемпіона Національної футбольної ліги США. Гра і супутнє їй святкування протягом багатьох років Super Bowl Sunday де-факто стали національним святом в США. 

Як правило, Супербоул стає найяскравішою подією з феєричним шоу. Так, на Супербоул-2022 перед матчем публіку розігрівала провокаційна Майлі Сайрус. Співачка виконала кілька пісень, у тому числі два дуети з рок-легендами Біллі Айдолом і Джоан Джетт.

Вас також можуть зацікавити новини: