Майлі Сайрус запалила перед матчем Супербоул 2021 / фото REUTERS

Фінальну гру за звання чемпіона Національної футбольної ліги (НФЛ) Сполучених Штатів Америки під назвою Супербоул (Super Bowl) сміливо можна назвати головною спортивною подією країни.

Читайте такожФанат заснув на стадіоні під час найдорожчого матчу планети (відео)

І якщо спортивна складова цієї події не так сильно хвилює жителів інших країн світу, то навколоспортивна частина притягує до екранів навіть тих, кому американський футбол абсолютно байдужий. А все тому, що перед матчем і в перерві численну публіку прямо на стадіоні розважають зірки першої величини. Цього року це завдання випало The Weeknd і Майлі Сайрус. 

Майлі Сайрус і Біллі Айдол на Супербоул 2021 / фото REUTERS

Провокаційна Майлі Сайрус розігрівала публіку перед матчем. Співачка виконала кілька пісень, у тому числі два дуети з рок-легендами Біллі Айдолом і Джоан Джетт, що з'явилися на її сьомому студійному альбомі Plastic Hearts (2020).

Ну а головною зіркою Супербоул 2021 став співак The Weeknd, який виконав у перерві між таймами матчу одразу 9 пісень, завершивши шоу своїм хітом-рекордсменом Blinding Lights.

The Weeknd на Супербоул 2021 / фото REUTERS

Команда The Weeknd зуміла поставити грандіозне шоу, використавши образи з кліпів музиканта на треки з його останнього альбому After Hours (2020).

 

Крім того, Супербоул, що вважається одним з найдорожчих шоу на планеті, відоме своїми рекламними роликами за участю суперзірок, які показують на великих екранах в перервах між таймами. Зокрема, цього року до цієї частини шоу доклали руку знаменитий режисер Девід Фінчер («Бійцівський клуб», «Соціальна мережа», «Манк»), під Супербоул зняв рекламу пива.

Також в інших рекламних роликах засвітилися Тімоті Шаламе, Вайнона Райдер, Меттью Макконахі, Дрейк та інші.

Хто ж здобув перемогу у фіналі Супербоул 7 лютого, Ви зможете дізнатися за посиланням.

Супербоул вважається одним з найдорожчих шоу на планеті / фото REUTERS

Інші новини кіно і музики