Венедиктова доручила своєму заступникові "копати" під Холодницького - нардеп (документ)

В опублікованому нардепом листі йдеться про службове розслідування щодо Холодницького на підставі наказу Венедиктової від 26 травня.

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос заявив, що генпрокурор Ірина Венедиктова доручила своєму заступнику Андрію Любовичу "копати" під голову САП Назара Холодницкого.

Про це він повідомив на сторінці у Facebook й опублікував відповідний документ.

"Венедиктова доручила копати під Холодницького своєму ручному новопризначеному заступнику Любовичу, колишньому прокурору Донецька, якого витягла з глибокого запасу саме для подібних завдань", - йдеться у повідомленні.

Читайте також"Криза всієї системи": у "Слузі народу" прокоментували конфлікт Венедіктової та Холодницького

"Венедиктова замість того, щоб займатися роботою, боротися зі злочинцями й корупціонерами в останній робочий день весни, продовжує як спрут розставляти своїми щупальцями своїх людей по всій правоохоронній системі", - додав Лерос.

В опублікованому нардепом листі йдеться про службове розслідування щодо Холодницького на підставі наказу Венедиктової від 26 травня.

Як повідомлялося, 26 травня Венедиктова опублікувала відео, в якому звинуватила керівництво і прокурорів САП у неналежному виконанні обов'язків.

Прокурори САП опублікували листа у відповідь, у якому висловили незгоду з твердженням генпрокурора про бездіяльність САП і дорікнули Венедиктовій за такі публічні заяви.