Журналісти склали топ найнезграбніших піар-акцій українських політиків (відео)

До списку потрапили Ляшко, Тимошенко та Порошенко.

Політики старої формації намагаються звичними способами утримати довіру електорату, проте сьогодні ці методи викликають посмішку.

Журналісти програми "Секретні матеріали" на 2+2 склали рейтинг найнезграбніших піар-акцій політиків минулої ери.

До нього потрапила Юлія Тимошенко, яка нещодавно прямо на трасі намагалася купити яблука. Відео вона одразу виклала в Instagram, а продавчинь привітала з Днем бабусь. 

"Бабусі - це її цільова аудиторія, головні виборці", - пояснює політичний експерт Володимир Фесенко. 

Читайте такожЗеленський і Порошенко очолили антирейтинг кандидатів на посаду президента (інфографіка)"Дари осені" збирає й екс-президент Петро Порошенко, який нещодавно виклав у мережу фото з трьома відрами опеньок. Фото стало вірусним у соцмережі.

За словами Фесенка, Порошенко таким чином намагається показати людям, мовляв, він такий, як вони - збирає гриби. Історія з грибами сталася після іншої піар-акції з полуницею для військових, після якої Порошенко поїхав на елітний відпочинок за кордон.

Головний "радикал" Олег Ляшко вже готується до виборів і активно піариться на фоні електорату. Він вже їздить регіонами, зустрічається з "робочим класом", й спілкується з пенсіонерами. І, звісно, також критикує владу.

Мер Києва Віталій Кличко традиційно радує всіх обмовками, нардеп від ОПЗ Ілля Кива - епатажною поведінкою, а "слуга" Микола Тищенко - знаннями про ціни на продукти.