Готувати фаршировані яйця простіше простого \ \ фото ua.depositphotos.com

Фаршировані яйця - блюдо, яке прийде на виручку кожній господині, до того ж урізноманітнює будь-яке меню. УНІАН розповість, які найсмачніші фаршировані яйця. 

Раніше УНІАН писав про те, скільки варити перепелині яйця.

Яйця, фаршировані тунцем - простий рецепт

Яйця фаршировані під силу зробити кожній господині. Саме для цього рецепта потрібні: 

Відео дня
  • 6 яєць;
  • банка консервованого тунця;
  • столова ложка майонезу;
  • мелений перець.

Яйця зварити, дати їм охолонути і очистити. Порізати їх поздовжньо і вилучити жовток. З тунця злити рідину і кинути в ємність з жовтками, посипати їх перцем і полити майонезом. Виделкою розім'яти все до однорідності. Цією масою начинити білки. 

Яйця, фаршировані грибами - покрокове приготування

Рецепт підійде і для домашньої вечері, і для святкового меню. Для нього знадобляться:

  • 7 яєць;
  • 5 печериць;
  • одна головка лука;
  • по 3 ст. л. майонезу і рослинного масла;
  • по півтори чайних ложки солі і перцю.

Зварити круто яйця. Нехай вони охолонуть і порізати навпіл. Покласти в окрему ємність жовтки.

Порізати дрібненько цибулю і обсмажити. Дати охолонути і відправити до жовтків. На цьому етапі поперчити і підсолити.

Гриби помити і обдати окропом, порізати невеликими шматочками і просмажити. Їх потім висипати до цибулі з жовтками, заправити майонезом, перемішати і начинити білки.

Фаршировані яйця - класичний рецепт

Для цього популярного рецепта потрібні найпростіші інгредієнти, які є в холодильнику практично у кожної господині. Потрібно взяти:

  • 4 яйця;
  • 60 г твердого сиру;
  • трохи солі та перцю;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст. л. майонезу.

Яйця зварить круто і після того, як вони охолонуть, почистити. Порізати яйця і відокремити жовтки від білків. У мисці розчавити жовтки, видавити через часничницю до них часник, додати мілконатертий сир, перець, майонез, сіль. Отриманим міксом нафарширувати яйця.

Фаршировані яйця печінкою - покроковий рецепт

Такий варіант фаршированих яєць займе трохи більше часу через печінку. Для приготування потрібні.

  • 7 яєць;
  • 300 г курячої печінки;
  • велика цибулина;
  • майонез і трохи гірчиці.

Печінку помити, нарізати дрібними кубиками, підсмажити в сковороді під кришкою. Дрібно нарізану цибулю кинути до печінки. Після готовності її потрібно перемолоти на м'ясорубці.

Варені круто яйця почистити і розрізати на навпіл. Жовток і білок розділити.

У розім'яті жовтки додати печінку, майонез, гірчицю. Складові перетворити в стан кашки і яйця начинити.

Фаршировані яйця - рецепт від шеф-кухаря

Кулінар Євген Клопотенко розкрив своє приготування цієї страви. Для неї потрібні:

  • 100 г філе оселедця;
  • 40 г вершкового масла;
  • 4 жовтки;
  • півголовки цибулі.

Спочатку через блендер пропустити оселедець і цибулю. Покласти в ємність, додати масло і жовтки. Інгредієнти розім'яти і начинити яйця. 

Кулінар бере 12 яєць, але для начинки радить використовувати тільки чотири жовтки.

Вас також можуть зацікавити новини: