Фаршировані яйця - блюдо, яке прийде на виручку кожній господині, до того ж урізноманітнює будь-яке меню. УНІАН розповість, які найсмачніші фаршировані яйця.
- Яйця, фаршировані тунцем - простий рецепт
- Яйця, фаршировані грибами - покрокове приготування
- Фаршировані яйця - класичний рецепт
- Фаршировані яйця печінкою - покроковий рецепт
- Фаршировані яйця - рецепт від шеф-кухаря
Раніше УНІАН писав про те, скільки варити перепелині яйця.
Яйця, фаршировані тунцем - простий рецепт
Яйця фаршировані під силу зробити кожній господині. Саме для цього рецепта потрібні:
- 6 яєць;
- банка консервованого тунця;
- столова ложка майонезу;
- мелений перець.
Яйця зварити, дати їм охолонути і очистити. Порізати їх поздовжньо і вилучити жовток. З тунця злити рідину і кинути в ємність з жовтками, посипати їх перцем і полити майонезом. Виделкою розім'яти все до однорідності. Цією масою начинити білки.
Яйця, фаршировані грибами - покрокове приготування
Рецепт підійде і для домашньої вечері, і для святкового меню. Для нього знадобляться:
- 7 яєць;
- 5 печериць;
- одна головка лука;
- по 3 ст. л. майонезу і рослинного масла;
- по півтори чайних ложки солі і перцю.
Зварити круто яйця. Нехай вони охолонуть і порізати навпіл. Покласти в окрему ємність жовтки.
Порізати дрібненько цибулю і обсмажити. Дати охолонути і відправити до жовтків. На цьому етапі поперчити і підсолити.
Гриби помити і обдати окропом, порізати невеликими шматочками і просмажити. Їх потім висипати до цибулі з жовтками, заправити майонезом, перемішати і начинити білки.
Фаршировані яйця - класичний рецепт
Для цього популярного рецепта потрібні найпростіші інгредієнти, які є в холодильнику практично у кожної господині. Потрібно взяти:
- 4 яйця;
- 60 г твердого сиру;
- трохи солі та перцю;
- 2 зубчики часнику;
- 2 ст. л. майонезу.
Яйця зварить круто і після того, як вони охолонуть, почистити. Порізати яйця і відокремити жовтки від білків. У мисці розчавити жовтки, видавити через часничницю до них часник, додати мілконатертий сир, перець, майонез, сіль. Отриманим міксом нафарширувати яйця.
Фаршировані яйця печінкою - покроковий рецепт
Такий варіант фаршированих яєць займе трохи більше часу через печінку. Для приготування потрібні.
- 7 яєць;
- 300 г курячої печінки;
- велика цибулина;
- майонез і трохи гірчиці.
Печінку помити, нарізати дрібними кубиками, підсмажити в сковороді під кришкою. Дрібно нарізану цибулю кинути до печінки. Після готовності її потрібно перемолоти на м'ясорубці.
Варені круто яйця почистити і розрізати на навпіл. Жовток і білок розділити.
У розім'яті жовтки додати печінку, майонез, гірчицю. Складові перетворити в стан кашки і яйця начинити.
Фаршировані яйця - рецепт від шеф-кухаря
Кулінар Євген Клопотенко розкрив своє приготування цієї страви. Для неї потрібні:
- 100 г філе оселедця;
- 40 г вершкового масла;
- 4 жовтки;
- півголовки цибулі.
Спочатку через блендер пропустити оселедець і цибулю. Покласти в ємність, додати масло і жовтки. Інгредієнти розім'яти і начинити яйця.
Кулінар бере 12 яєць, але для начинки радить використовувати тільки чотири жовтки.