Традиційне блюдо на кожному столі - це, мабуть, салат з крабових паличок. Робиться він швидко, а смак неймовірний. Однак, якщо вам вже набридло поєднання крабових паличок, яєць, огірків і кукурудзи, пропонуємо вам інші рецепти закусок з рибним інгредієнтом.
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати салат з кальмарами, а сьогодні ви дізнаєтеся, яка закуска з крабових паличок стане справжнім хітом на вашому столі.
Закуска з крабових паличок в тарталетках
Для приготування крабових паличок в тарталетках вам знадобляться:
- крабові палички - 1 упаковка;
- твердий сир - 200 г;
- кріп;
- майонез;
- тарталетки.
Наріжте крабові палички і улюблений твердий сир. Змішайте це все в одній каструлі, додайте кріп і майонез. Потім розкладіть цю суміш в готові тарталетки. Щоб заощадити час, можете купити тарталетки, а не готувати їх самостійно.
Закуска з крабових паличок з сиром і часником
Інгредієнти:
- яйця - 3 штуки;
- плавлені сирки - 150 г;
- часник - 2-3 зубчики;
- зелень;
- сіль;
- перець чорний мелений;
- майонез;
- крабові палички - 1 упаковка.
В першу чергу вам потрібно відварити яйця в круту, а потім натерти їх на тертці. Далі очистіть часник і пропустіть його через прес. Також натріть плавлений сирок. Туди додайте зелень, сіль, перець і майонез. Все гарненько розмішайте.
Крабові палички потрібно акуратно розгорнути, щоб вони не порвалися. Всередину покладіть ваш салат і так само акуратно загорніть рибний продукт. Викладіть крабові палички на тарілку, прикрасьте їх кропом і подавайте на стіл.
Крабові палички в клярі
Для приготування цієї закуски вам потрібні:
- крабові палички - 1 упаковка;
- яйце - 1 шт;
- майонез - 1 ст. л;
- борошно - 2-3 ст. л;
- сухарі панірувальні - 6 ст. л;
- Олія соняшникова - для обсмажування.
Змішайте сире яйце з майонезом. В окремий посуд насипте борошно і панірувальні сухарі. Розігрійте сковорідку з соняшниковою олією. Потім крабові палички занурте в яйце, далі в борошно і в панірувальні сухарі. Викладіть на розпечену сковороду, щоб масло повністю покрило крабові палички. Обсмажте з усіх боків по кілька хвилин і викладіть на тарілку для презентації. Ця закуска робиться дуже швидко, а смак не залишить вас байдужим.